Magnet - mala daska

Suvenire mozete kupiti u gotovini ili platiti preko računa. 

Za placanje preko racuna, dodatnih 20% na cenu. 

Nismo u sistemu PDV-a. 

Troskove slanja robe placa kupac. 

Uslugu otkupa, koju kurirska sluzba naplacuje 50,- din, da bi nam dostavila novac od isporucenih suvenira, placa kupac.NOVO - Nova vrsta magneta za frizider - daska, za firme i pojedince.
 

Pored standardnih magneta koje imamo u ponudi (koji su 150,- dinara), od sada mozemo da uradimo etikete i stampu na papiru na samoj dascici po Vasoj zelji - sa Vasim logom, podacima firme, fotografijom, imenima, porukom, stihovima i svime onim sto je Vama bitno ili zanimljivo, za poklon - poslovni ili privatni. 

Za narudzbine preko 10 komada cena je standardna (150,-din po komadu), a za porudzbine do 10 komada cena je 200,- dinara po komadu.Imamo u ponudi 6 vrsta natpisa. Proverite koje natpise imamo trenutno izradjene.

Materijal: drvo, kanap da moze i da se okaci, magnet na poledjini

Velicina: duzina 10 cm

Magneti su upakovani u plasticnu kesicu i na vrhu su zaheftane papirne etikete proizvoda sa kontakt informacijama na poledjini. Na samom ovom suveniru sa poledjine (ukoliko postoji potreba) moze da se postavi generalni prevod jednog od najpoznatijih stihova koji se tradicionalno koristio kod nas za zidne platnene kuvarice: 

"Lady cook, speak less, your lunch will burn, and make a mess."
  
Cena: 150,- din (1,5 eur)
Comments